Bestyrelse

Herunder finder du bestyrelsen som den ser ud lige nu. Ønsker du at komme i kontakt med bestyrelsen, kan du benytte enten denne fælles mail, der sendes til hele bestyrelsen, eller du kan finde de enkelte bestyrelsesmedlemmers mailadresser herunder. Der afholdes som regel bestyrelsesmøde hver måned. Eventuelle emner som ønskes behandlet, bedes rettes til formanden eller sekretæren og så vil de blive behandlet på det først kommende møde.

Formand:
Per Kofoed
Filsøvej 6
6990 Ulfborg
Tlf: +45 97 38 68 42
Mobil: +45 27 28 68 42
Jeg arbejder som landbrugslærer på Lægaard Landbrugsskole i Holstebro, hvor jeg underviser primært i planteavl.

Jeg er gift med Annette, som også er ivrig deltager ved hyrdehundekonkurrencer og vi bor i nærheden af Ulfborg i Vestjylland.

I fritiden passer vi Naturstyrelsen´s fåreflok på 200 - 300 Lyneburger får, der bruges til at pleje hedeområder her i Vestjylland. Vi har også ca. 30 får (texelkryds), som vi bruger til at træne vores hunde på.

Kasserer:
Helle Ludvigsen
Sejerskovvej 5
5260 Odense S
Det startede med den første hund og dermed også den første border collie for 4 1/2 år siden. Efter et års tid og efter de værste forhindringer var overstået, startede vi så småt med hyrdning, og vi har stor fornøjelse af sporten, selvom vi har rigtig meget at lære endnu. Jeg sætter stor pris på de hyggelige og lærerige stunder sammen med de andre klubmedlemmer ved kurser og ved konkurrencerne.

Til dagligt passer vi en lille flok på 14 træningsfår, som består af nogle Luneburger-x og nogle ouessant'er (franske dværgfår).

Jeg bor i Odense, og arbejder her som indretningsarkitekt.

Sekretær:
Eva Henriksen
Uglehøjvej 1
8831 Løgstrup
Tlf.: +45 21 63 87 80
Jeg er 63 år, gift med Poul Henckel. Vi bor i Løgstrup ved Viborg, på en lille landejendom med 30 tdr. land, heste og 12 får + lam af blandet herkomst, men mest texel, såne, landraceblandinger.

Vi har været i klubben ca 9 år. Vi har tre bordercollies, Mulle på 10 år, Spike på 2 og Uffe på 8 mdr.

Jeg har arbejdet med børn, unge, voksne, sundhed og ledelse. Jeg går ind for oplysning, inddragelse og ordentlighed, og glæder mig til arbejdet i bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlem:
Annette Melhede
Dorthealundsvej 8
5683 Haarby
Tlf: +45 24 79 53 30
Jeg bor sammen med Dennis og datter Iris på en gammel landejendom på Fyn, som vi købte i 2007 og hvor vi har kunne opfylde vores drøm om at have plads til hundene, nogle får, træning og os selv. Vi har en lille besætning på ca 35 træningsfår - lidt lüneburger og spelsau.

Siden 1995 har jeg haft border collier og i 2000 er jeg blevet aktiv i hyrdekonkurrencer som deltager. Først i Holland (hvor jeg kommer fra) og Belgien og senere i Danmark hvor jeg blev medlem af DHK. Jeg har flere gange været medlem af det danske landshold både til CSC og til World Trial.

I klubben har jeg været aktiv som webmaster i forskellig år og til daglig arbejder jeg som driftskoordinator hos TDC logistikcentret i Odense.

Bestyrelsesmedlem:
Erik Holmgaard